Onze diensten

Schilderwerken

Op het gebied van schilderwerk kunnen wij u altijd een totaalpakket leveren. Dat betekent dat wij het schilderwerk verzorgen en, als dat nodig is, ook het overige onderhoud. Denk hierbij aan bijvoorbeeld stucwerk, wandbekleding, decoratie en herstelwerkzaamheden.


Kleuradvies

We bieden u een deskundig kleur advies aan om u te begeleiden in uw keuzes. Er is namelijk meer dan gewoon een kleur uitkiezen. Daarom zal onze productkennis, vaardigheden en expertises zeker een waarde toevoegen aan uw schilder project.


Het aanbrengen van neuslatten

Ventilerende glaslatten aan de onderzijde bij dubbel glas zijn vaak, ter plaatse van de spijkers, beschadigd en vertonen zwakke plekken. De verf hecht niet meer en in sommige gevallen is er gevingerlast meranti hout gebruikt, wat op den duur scheuren gaat vertonen. Dit zijn zwakke plekken in een verfsysteem.

 

Ook kan het zijn dat er een aluminium stoeltjesprofiel is gebruikt. Dit veroorzaakt vervuiling onder de strip als gevolg rotte plekken in de hoeken. Daarnaast zijn deze vaak ondergeschilderd.

 

In deze gevallen is het plaatsen van neuslatten de oplossing. Deze zijn van goede kwaliteit meranti, geven een mooi aanzien van uw kozijnen en beschermen de zwakke plekken van het kozijn. Kortom; een duurzame afwerking voor ieder kozijn.